Parchet baie: care sunt modelele pe care trebuie sa le iei in considerare? CLICK pentru mai multe informatii!

Parchet baie: care sunt modelele pe care trebuie sa le iei in considerare? Iata mai multe informatii care te-ar putea interesa!

Daca te-ai gandit macar odata sa pui parchet in baia locuintei, fie ca vorbim despre cea principala sau cea secundara, afla ca este una dintre cele mai indragite idei.

Odata cu evolutia design-ului interior, astazi ne putem bucura de posibilitatea de a pune in aplicare chiar si cele mai indraznete idei. Cine s-ar fi gandit ca acum putem utiliza parchetul pentru a ne amenaja baia in cel mai placut mod, nu?

Este adevarat ca daca alegi parchet baie trebuie sa ai in vedere anumite aspecte, intocmai pentru a preveni deteriorarea acestuia. Cu toate acestea, daca tii cont de anumite aspecte inca de la bun inceput, ingrijirea acestuia devine foarte usoara si nu va prezenta in niciun moment un motiv de ingrijorare pentru tine.

Plus de asta, un mare plus adus de acest parchet baie se refera tocmai la faptul ca este regasit intr-o varietate de modele, ceea ce iti va permite sa amenajezi incaperea exact asa cum doresti.

Cum previi deteriorarea parchetului din baie?

Pentru a preveni deteriorarea parchetului din baie ar fi bine sa folosesti covorase speciale, care sa absoarba umiditatea. Daca aceste covorase sunt anti-derapante, este cu atat mai bine, pentru ca astfel te vei putea bucura si de siguranta.

Bineinteles, aceste metode de prevenire a deteriorarii parchetului din baie sunt si cele care te pot ajuta sa aduci un plus in amenajarea interioara.

Tocmai de aceea, poti lua in considerare sa pui placi ceramice in jurul cazii sau cabinei de dus si chiar si in jurul lavoarului. Astfel, parchetul este ferit de surplusul din baie si este cel de care te vei putea bucura o lunga perioada de timp, in cea mai buna forma a lui.

Modele parchet baie oferite de laguna.ro

Asa cum am mentionat anterior, evolutia design-ului interior ne permite astazi sa integram chiar si cele mai indraznete idei in amenajarea baii de acasa. Acest parchet baie este foarte indragit, tocmai de aceea, asupra lui vei putea regasi o gama extinsa de modele.

Pentru ca acest proces sa fie mai usor pentru tine, in cele ce urmeaza, vom prezenta cateva dintre cele mai apreciate modele oferite de magazinul online laguna.ro.

Si tine cont ca, daca te decizi asupra unuia dintre acestea, ai posibilitatea de a le vizualiza chiar in cadrul showroom-ului acestui magazin online, situat in Bucuresti.

Parchet stejar este unul dintre modelele pe care trebuie sa le iei in considerare pentru amenajarea eficienta a baii. Acest parchet baie te va impresiona prin aspectul estetic placut al stejarului, care reuseste cu usurinta sa contureze un spatiu primitor.

Acest model de parchet baie este unul durabil, avand in vedere rezistenta lui. Mai ales daca acesta primeste ingrijirea si atentia de care are nevoie, parchetul realizat din stejar este cel de care te vei putea bucura ani la rand.

Stralucirea acestui model nu se pierde foarte usor, insa daca observi ca acest lucru s-a intamplat, tine cont ca poti apela la ajutorul unui specialist pentru a aduce parchetul in cea mai buna forma a lui.

Per total, este bine de stiut ca acest parchet baie din stejar reprezinta calitate si durabilitate.

Nu trebuie exclus nici acel parchet stratificat oferit de laguna.ro. Acest model de parchet baie este unul durabil si stabil, dar mai mult de atat, te poate ajuta sa aduci frumusetea naturii in confortul locuintei.

Dimensiunea placilor acestuia este una stabila, datorita procesului de stratificare, iar astfel iti poti da seama ca pana si cel mai mic detaliu al acestui parchet baie este cea care te va ajuta sa conturezi un echilibru vizual placut.

Acest model se bucura de un aspect deosebit, si de altfel, este compatibil cu orice sistem de incalzire a pardoselei, asigurandu-ti confortul de care vrei sa te bucuri. Si sa nu uitam ca este si foarte simplu de montat – iar acesta este un alt plus adus de acest model!

Esti interesat de unul dintre modelele de parchet baie mentionate in cadrul acestui articol? Acceseaza site-ul laguna.ro pentru mai multe informatii.