Exista o serie de metode pentru a obtine parul cret, iar multe dintre ele afecteaza sanatatea parului.

Exista insa si o metoda alternativa de a avea bucle fara caldura si fara efort si anume utilizand setul de bigudiuri flexibile.

Daca inca nu te-ai convins sa incerci bigudiurile flexibile pentru bucle fara caldura, iata ce zic persoanele care le-au incercat si care s-au indragostit atat de aceasta metoda, cat si de rezultatele obtinute: bucle fara caldura, naturale si sanatoase.

„Imi iubesc parul, de aceea caut mereu ce este mai bun pentru el, atat in ceea ce priveste produsele de ingrijire, cat si metodele de coafare.

Tocmai de aceea am optat pentru bigudiuri flexibile cand a venit vorba de bucle. Mi-am comandat un set de bigudiuri flexibile si am fost uimita atat de modul usor de aplicare, cat si de rezultatele obtinute: bucle fara caldura, dar mai ales de faptul ca le-am obtinut fara sa imi pun parul in pericol.”

„Bigudiuri flexibile si bucle fara caldura? Recunosc ca prima oara cand am auzit despre ele, am fost foarte sceptica, eram dedicata ondulatorului de par, desi parul meu suferea la fiecare utilizare. Vazand obsesia mea pentru parul cret, prietenul meu mi-a luat cadou un set de bigudiuri flexibile.

Cand l-am vazut, eram convinsa ca nu poate functiona, pentru ca era prea simplu de utilizat si la un pret foarte bun. Dar, la insistentele lui, l-am folosit si pot spune ca acum sunt cel mai mare fan al acestei metode. Imi spal parul, aplic produse de ingrijire a parului, dupa care aplic bigudiul.

Il strang mai tare sau mai lejer, in functie de rezultatele pe care le doresc in acea zi. Si de fiecare data mi-a depasit orice asteptare. Am acum bucle fara caldura de cate ori simt nevoia de bucle”.