Fiecare dintre noi își dorește să se bucure de sănătatea orală și de un zâmbet frumos. Din păcate, în cazul în care ai ajuns în situația de a-ți scoate anumiți dinți din cauza unor infecții sau pentru că pur și simplu nu au putut fi salvați, ori pentru că ai pierdut dinți din cauza parodontozei, ar trebui să știi că ai la îndemână soluția de a apela la implanturi dentare! 

Cu ajutorul acestora te vei putea bucura din nou de o dantură cu un aspect frumos și perfect utilizabilă! Descoperă, citind rândurile de mai jos, ce sunt aceste implanturi dentare de aici, dar și avantajele pe care acestea ți le oferă!

Ce înseamnă implanturi dentare?

Implanturile dentare reprezintă o tehnică dentară modernă ce are scopul de a-ți reda zâmbetul și sănătatea orală. 

Pentru fiecare dintre noi, un zâmbet frumos și sănătatea orală sunt deosebit de importante, astfel încât să ne simțim bine și să nu ne confruntăm cu alte probleme odată cu trecerea timpului. 

Implantul dentar este de fapt o intervenție chirurgicală care se realizează pe arcada dentară și reprezintă o rădăcină artificială realizată din titan. 

Care sunt avantajele de care te poți bucura optând pentru unul sau mai multe implanturi dentare?

În primul rând, te vei putea bucura de faptul că dinții învecinați vor rămâne intactați. Spre deosebire de lucrările protetice în care se pilesc dinții alaturați pentru introducerea unei proteze, în cazul alegerii unui implant, sănătatea dinților învecinați nu va fi afectată. 

Orice medic stomatolog căruia îi pasă de pacient nu îl va sfătui să strice un dinte sănătos pentru protezarea altuia, iar soluția care vine în ajutorul rezolvării acestei probleme este implantul.  

Un alt avantaj al implantului dentar este dat de faptul că acesta are capacitatea de a conserva volumul osos. Totodată, cu ajutorul implantului, senzația de forță masticatorie este mai ridicată comparativ cu cea dată de dintele natural. 

Cu toate acestea, nu este indicat abuzul față de acest asepect. În plus, un alt avantaj deosebit este faptul că, alegând un implant dentar, nu te vei confrunta cu senzația că un corp străin se află montat acolo. Acesta conferă o senzație naturală, iar tu cu siguranță nu vei simți niciun disconfort! 

Alege un medic în care să ai încredere!

Alegerea medicului stomatolog este deosebit de importantă, iar încrederea ta în el înseamnă enorm! Alege să investești în sănătatea ta orală și optează pentru un stomatolog care îți desfășoară activitatea în cele mai bune condiții, un medic pasionat cu adevărat de munca lui și total implicat, care își pune mereu pacientul pe primul loc! 

În acest fel, te vei simți confortabil și vei putea să îi adresezi întrebările la care ai nevoie de răspunsuri, astfel încât să fii convins că ai făcut cea mai bună alegere!

Consultă stomatologul în mod regulat
Consultațiile de prevenție la medicul stomatolog sunt deosebit de importante și au rolul descoperirii timpurii a oricăror afecțiuni care îți pot afecta mai grav, pe termen lung,

 sănătatea dentară. Chiar și o parodontoză, descoperită în stadiul incipient, poate fi tratată fără probleme. În schimb, amânarea vizitei la medicul stomalog poate aduce consecințe deosebit de neplăcute. 

Pe FamilyDent.ro ai posibilitatea de a opta pentru cele mai bune servicii de sănătatate dentară! Fie că ai nevoie de implanturi, de un aparat ortodontic, de un tratament parodontoza FamilyDent, ori pur și simplu dorești să găsești un medic stomatolog la care să îți faci controalele de rutină și care să interivă la nevoie, utilizând datele de contact de mai jos vei avea posibilitatea de a te putea bucura de cele mai bune servicii!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0312297087

11 thoughts on “Descoperă tot ce trebuie să știi despre implanturile dentare

 1. Ma bucur ca am gasit acest articol despre implanturile dentare. Am avut intotdeauna intrebari legate de aceasta procedura, iar acum am gasit raspunsurile.

 2. Sunt impresionat de rezultatele prezentate in articolul despre implanturile dentare. Pare o solutie excelenta pentru persoanele care au pierdut dintii si doresc o dantura noua.

 3. Recomand acest articol tuturor celor interesati de implanturile dentare. Este clar scris si usor de inteles, chiar si pentru cei care nu au cunostinte medicale.

 4. Am aflat multe lucruri noi citind acest articol despre implanturile dentare. Acum am o mai buna intelegere a procesului si a beneficiilor acestor proceduri.

 5. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii detaliate despre implanturile dentare. Este util pentru cei care doresc sa afle mai multe despre acest subiect.

 6. Imi place faptul ca articolul abordeaza atat avantajele, cat si dezavantajele implanturilor dentare, oferind o imagine completa asupra acestui tip de interventie chirurgicala. Este important sa fii bine informat inainte de a lua o decizie atat de importanta pentru sanatatea ta.

 7. Articolul este foarte informativ si detaliaza in mod clar tot ce trebuie sa stii despre implanturile dentare. Este deosebit de util pentru cei care isi doresc sa afle mai multe informatii despre acest procedeu medical complex. Recomand cu caldura tuturor celor interesati de sanatatea lor dentara.

 8. Este reconfortant sa vad ca articolul subliniaza importanta mentinerii unei igiene orale corecte dupa implantarea dentara si ofera sfaturi practice pentru a preveni complicatiile. Un articol foarte informativ si bine documentat.

 9. Am aflat multe lucruri noi citind acest articol, cum ar fi tipurile de implanturi disponibile sau etapele procesului de implantare. Recomand acest articol tuturor celor care doresc sa inteleaga mai bine aceasta procedura.

 10. Sunt impresionat de modul in care autorul a abordat subiectul, oferind informatii clare si concise despre implanturile dentare. Este un ghid foarte util pentru cei care se gandesc sa apeleze la acest tip de interventie.

 11. Articolul ofera o perspectiva detaliata asupra implanturilor dentare, explica procesul de implantare si beneficiile acestora. Este foarte util pentru cei care sunt interesati sa afle mai multe informatii despre aceasta procedura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *